Coaching

Waarom coaching?

Je kent het vast wel: je wilt iets zo graag, maar het lukt je maar niet om het roer om te gooien. Er is iets dat je (nog) tegenhoudt, maar wat en hoe precies, daar krijg je de vinger niet opgelegd.

Of je hebt al zo vaak iets anders geprobeerd, maar je houdt het niet vol. Je schiet steeds weer terug in oude patronen.

Of je wilt wel heel graag iets anders, maar wat en hoe nu precies? Je voelt dat er ergens ‘iets’ niet klopt, maar alleen krijg je het niet voor elkaar het kloppend te krijgen.

Met coaching gaan we ervoor zorgen dat je groeit en in beweging komt richting het door jou beoogde doel, naar jouw leven zo inrichten zoals het echt bij JOU past: naar dat leven leven waar JIJ blij van wordt!

 

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Een basis coachtraject bestaat uit 5 individuele sessies, datum/tijdstip en locatie in onderling overleg.
Tijdens de sessies gaan we samen kijken naar en aan de slag met de volgende 5 V’s:

  • Vergezicht: waar wil je naar toe
  • Vertrekpunt: waar sta jij nu
  • Vrijmaken: wat houd je tegen en wat heb jij eerst nog te laten gaan
  • Verwondering: wat is er allemaal mogelijk, wanneer je het oude ‘vertrouwde’ hebt laten gaan
  • Vrij uit!: hoe ga je datgene dat jij wilt, moeiteloos aantrekken

Tijdens de sessies zullen we werken met verschillende (interactieve) methoden en technieken. Hierbij gebruik ik ter plekke wat zich aandient: inzichten uit bv. NLP, systemisch werk, taal van jouw lichaam.

 

Wat kost een coachtraject?

Een basis coachtraject van 5 sessies kost 450 euro (excl. BTW). Hieraan voorafgaand is altijd een vrijblijvend inspiratiegesprek mogelijk. En een uitbreiding van een basis traject is natuurlijk (achteraf) ook mogelijk.

 

Anderen over mij: Judith Kakebeke – Inspiratie Coach & Trainer

Ik word door anderen omschreven als authentiek, onderzoekend, inspirerend, nieuwsgierig (echt willen weten om de ander), gedreven, krachtig, professioneel, doelgericht, vertrouwenwekkend, een pionier, een denker, maar ook zeker een voeler. Deze eigenschappen zet ik in om anderen – op een open, spontane en comfortabele manier – te prikkelen ook te bewegen richting hun dromen, verlangens, gewenst gedrag en/of ambities.

Coachklanten geven terug dat ik op een actieve manier echt luister, waardoor ze zich gehoord voelen en op hun gemak worden gesteld. Verder spreekt aan dat ik goed inspeel op wat bij iemand past, oprechte betrokkenheid en begrip voor de situatie toon en dat gesprekken organisch en vloeiend verlopen.

 

Zie ook onderstaande testimonials:

 

“Ik ken je stijl en je deed ‘het’ gewoon weer”. Navraag wees uit dat ‘het’ staat voor:

met relaxtheid zijn en toch de ander niet loslaten, waardoor deze tot ontdekkingen komt die haar (in dit geval) verder helpen.”

Ria Roelands, Verhalencoach bij MEC Management en Coaching (tijdens een supervisie bijeenkomst)

 

“Ik weet niet wat je methode is, maar het wèrkt!”

Deelnemer Talentcoach

 

“Je geeft ruimte en bent respectvol. Je had aandacht voor wat ik vertelde, vroeg goed door en toetste regelmatig. Ik had ècht het gevoel dat het om mij ging. Ik heb het ervaren als een zeer plezierig contact.”

Nicoline Simonis, HR Adviseur bij Arkin

 

“Je hebt ontzettend goed ingespeeld op wat bij mij past. Alle sessies waren afgestemd op mij. Daardoor voelde ik mij gewaardeerd en gehoord. De werkwijze van het doen vond ik heel prettig, zo was de visualisatie oefening voor mij echt een schot in de roos. Ook gaf het mij vertrouwen dat je aangaf, op het moment dat ik het gevoel had van de hak op de tak te springen, er lijn in te zien.”

Esther van der Spek-Reesink, Coördinator Brede School bij Stichting Mooi