Coaching

Waarom coaching?

Je kent het vast wel: je wilt iets zo graag, maar het lukt je maar niet. Er is iets dat je (nog) tegenhoudt, maar wat en hoe precies, daar krijg je de vinger niet opgelegd. Of je bent eigenlijk niet happy in je werk, maar wat nu?

Met coaching gaan we ervoor zorgen dat je groeit en in beweging komt richting het door jouw beoogde doel of naar jouw toekomstige loopbaan.

 

Hoe ziet een coachtraject eruit?

In principe bestaat een traject uit 4 tot 5 individuele sessies, datum/tijdstip en locatie in onderling overleg.
Tijdens de sessies gaan we met verschillende (interactieve) methoden en technieken aan de gang. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld visualisaties of het maken van een moodboard. Maar ook een wandelontmoeting of iets anders dat bij jou past, is mogelijk.

 

Wat kost een coachtraject?

Een oriënterend kennismakingsgesprek is 25 euro, daarna zijn de kosten 90 euro per sessie. Voor bedrijven is dit excl. BTW, voor particulieren incl. BTW. Voor mensen met een beperkt budget, is deze prijs ook altijd bespreekbaar.

 

 

Anderen over mij: Judith Kakebeke – Life Coach & Trainer

Ik word door anderen omschreven als authentiek, onderzoekend, inspirerend, nieuwsgierig (echt willen weten om de ander), gedreven, krachtig, professioneel, doelgericht, vertrouwenwekkend, een pionier, een denker, maar ook zeker een voeler. Deze eigenschappen zet ik in om anderen – op een open, spontane en comfortabele manier – te prikkelen ook te bewegen richting hun dromen, verlangens, gewenst gedrag en/of ambities.

Coachklanten geven terug dat ik op een actieve manier echt luister, waardoor ze zich gehoord voelen en op hun gemak worden gesteld. Verder spreekt aan dat ik goed inspeel op wat bij iemand past, oprechte betrokkenheid en begrip voor de situatie toon en dat gesprekken organisch en vloeiend verlopen.

 

Zie ook onderstaande testimonials:

 

“Ik ken je stijl en je deed ‘het’ gewoon weer”. Navraag wees uit dat ‘het’ staat voor:

met relaxtheid zijn en toch de ander niet loslaten, waardoor deze tot ontdekkingen komt die haar (in dit geval) verder helpen.”

Ria Roelands, Verhalencoach bij MEC Management en Coaching (tijdens een supervisie bijeenkomst)

 

“Ik weet niet wat je methode is, maar het wèrkt!”

Deelnemer Talentcoach

 

“Je geeft ruimte en bent respectvol. Je had aandacht voor wat ik vertelde, vroeg goed door en toetste regelmatig. Ik had ècht het gevoel dat het om mij ging. Ik heb het ervaren als een zeer plezierig contact.”

Nicoline Simonis, HR Adviseur bij Arkin

 

“Je hebt ontzettend goed ingespeeld op wat bij mij past. Alle sessies waren afgestemd op mij. Daardoor voelde ik mij gewaardeerd en gehoord. De werkwijze van het doen vond ik heel prettig, zo was de visualisatie oefening voor mij echt een schot in de roos. Ook gaf het mij vertrouwen dat je aangaf, op het moment dat ik het gevoel had van de hak op de tak te springen, er lijn in te zien.”

Esther van der Spek-Reesink, Coördinator Brede School bij Stichting Mooi