Teamactiviteiten

Waarom een teamactiviteit met als thema ‘Geluk’?

Onderzoek heeft uitgewezen: mensen die goed in hun vel zitten, zijn en werken effectiever en efficiënter.
Maar, in de hectiek van alle dag: hoeveel tijd en ruimte is er nu werkelijk beschikbaar om hieraan voldoende aandacht te kunnen besteden? Hoe goed ken je je medewerkers en collega’s nu echt? In wat ze stimuleert en inspireert, waar hun kracht zit en waar ze blij van worden? En andersom: weten en voelen de medewerkers nog de visie en passie van het bedrijf waar zij voor werken? En op welke manier zij aan de realisatie daarvan het beste kunnen bijdragen?
Tijdens deze activiteit is er volop ruimte hiermee op een speelse wijze aan de gang te gaan. Zodat het team gestimuleerd wordt met elkaar doelgericht en bewust samen te werken en zo te presteren op de voor ieder gewenste vlakken.

 

Hoe ziet deze activiteit eruit?

Via de teamactiviteiten neemt Geluksreis teams mee uit de dagelijkse hectiek. Tijdens een ontspannen of juist sportieve activiteit, met een ‘Gelukssaus’ erover heen, is er de mogelijkheid jezelf, je team en je bedrijf beter te leren kennen. Erachter te komen wat iemand drijft en iemand nodig heeft. En wellicht te ontdekken wat iemand’s verborgen talenten zijn….
Maar het belangrijkste is: Geluksreis stelt in onderling overleg een activiteit geheel op maat samen.

 

Wanneer en waar is er een teamactiviteit?

Deze activiteit is op aanvraag. De datum, de duur en de locatie is zodoende geheel naar wens in te vullen.

 

Wat kost de teamactiviteit?

Dat hangt af van de exacte vorm en het aantal deelnemers.

 

Ik ben nieuwsgierig, maar wil meer weten

Benieuwd welke mogelijkheden er precies zijn om jouw team dit cadeautje te geven? Neem contact op! Na een afspraak of telefonisch contact waarin de wensen worden doorgesproken, verzorg ik een vrijblijvende offerte op maat.

 

NB: Deze activiteiten zijn natuurlijk ook te boeken voor diverse groepen, zoals families/vrienden/verenigingen.