Training

Waarom een training bij Geluksreis?

Leef jij in het NU? Geniet je van de kleine, positieve momenten op een dag? Of luister je vaak naar de ‘saboteur’-stem in je hoofd, die je influistert dat het beter of sneller kan? Of dat anderen succesvoller zijn?
Hoe fijn zou het zijn even uit je dagelijkse ritme te ontsnappen en te ervaren hoe geluk ook alweer voelt. En je te realiseren dat er regelmatig (grotere of kleinere) momenten op een dag zijn, dat je dit geluk bij je draagt. Wanneer je je hiervan bewust bent, kun je dit inzetten voor je eigen succes.
Zie het vooral als een ontspannen uitje en een cadeautje aan jezelf!

 

Hoe zien de trainingen eruit?

Geluksreis laat je, via onder andere diverse interactieve oefeningen, lezingen of presentaties van inspirerende personen en bedrijven, zien hoe je in een positieve flow kunt komen. Zoals bijvoorbeeld door bezig zijn met klassieke oosterse gevechtskunsten, je kunstzinnige kant aanspreken, anders naar jezelf leren kijken.
Maar in overleg/naar behoefte, is er nog veel meer en anders mogelijk. Ook de duur van de activiteit en de locatie, is op maat vorm te geven.

 

Wanneer en waar is er een training?

Houd hiervoor het nieuws in de gaten. Kun je hierop niet wachten? Laat het weten en dan kijk ik wat er op korte termijn te regelen is!

 

Wat kost een training?

Dat hangt af van de exacte vorm en het aantal deelnemers.

 

Wat neem ik uit de training mee?

Het besef dat je zelf je manier van kijken of denken kunt beïnvloeden. Maar ook leren welke stappen je kunt nemen om vaker geluksmomenten te ervaren en heel bewust te beleven. En niet onbelangrijk: hiermee je eigen succes in de hand te hebben!

 

En dan?

Tijdens de trainingen worden je praktische handvatten en tips geboden om in het dagelijkse leven mee aan de slag te gaan. En daarna laat ik je natuurlijk niet in de steek maar begeleid ik je – als je dat wilt – op regelmatige basis via bijvoorbeeld de social media.

 

NB: Ook individuele begeleiding of coaching is uiteraard op aanvraag mogelijk.