1-daagse NLP op maat training

 

“Judith, jij weet zoveel van NLP, kun je mij er iets over bijbrengen? Ik zie mensen in mijn omgeving die NLP hebben gedaan en succesvol zijn en ik wil er zo graag meer over weten. Vooral hoe ik NLP kan toepassen in mijn eigen trainingen”

 

Zo ging dat al een tijdje steeds weer en inmiddels bied ik dan ook, na een succesvolle try-out, een 1-daagse NLP op maat training aan!

In deze training breng ik alles dat ik geleerd heb sinds ik met NLP begon (2011) en er daarna zoveel meer volgde, weer terug naar de basis. En verplaats ik mij terug in hoe dat ook alweer was toen ik ‘er’ nog niets (bewust) van wist.

Toen ik nog onbewust informatie wegfilterde, vervormde en generaliseerde. Nog geen NIVEA smeerde, OMA meenam en ANNA thuisliet en nog niet zoveel LSD gebruikte.

Toen ik nog dacht dat de kaart het gebied was, er nog van overtuigd was dat falen bestond, ik nog niet wist dat je altijd een andere keuze hebt.

Toen ik nog dacht dat een rapport alleen iets is met cijfertjes en zo, maar ik in dat andere ‘rapport’ eigenlijk al best een beetje onbewust bekwaam was.

Die ellendige tijden dat ik me nog redelijk makkelijk aangesproken kon voelen op identiteitsniveau en nog niet kon zeggen, laat staan voelen: “Ik ben Judith Kakebeke, niets meer en niets minder”.

Dat ik ook zo helemaal opgezogen kon worden door/in vervelende gebeurtenissen en niet wist dat er technieken bestaan die je kunnen helpen daar even afstand van te nemen of anders naar te kijken. Of nog nooit gehoord had of geloven kon dat je altijd hulpbronnen tot je beschikking hebt om (toch) je doelen te behalen.

Toen ik nog niet wist dat ieder zijn eigen model van de wereld heeft/maakt en er achter ieder gedrag een positieve intentie te vinden is.

Woh, wat een verrijking hebben de opleidingsdagen, intervisie, trainers en (gesprekken met) opleidingsgenoten mij gebracht!

En wat word ik er blij, gelukkig en dankbaar van dat ik deze kennis en ervaring nu op mijn beurt door mag & kan geven. Niet voor niets is deze betekenis van de prachtige mantra ‘Lokah Samastah Sukhino Bhavantu’ de basis van de oprichting, de missie & visie en de uitvoering van het werk van Geluksreis – Coaching & Training:

“May all beings everywhere be happy and free,
and may the thoughts, words, and actions of my own life contribute in some way to that happiness and to that freedom for all.”

 

Wil jij nou ook eens meer weten van NLP en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een training op maat? Neem dan contact met mij op!

Deze training van 1 of meerdere dagen is mogelijk voor jou alleen, je team, je gezin, je vriendengroep. Of in een ander verband waarin jullie geholpen zijn met je eigen en elkaars gebruiksaanwijzing te leren kennen. Waarom doe je of doen jullie de dingen zoals je ze doet en hoe kun je de dingen die niet werken, omzetten in dingen die wèl werken.