5-daagse Law of Attraction / Wet van de Aantrekkingskracht

 

Law of Attraction / Wet van de Aantrekkingskracht: Het betekent dat je zelf de mogelijkheid hebt om in jouw leven aan te trekken waar je je op focust. Want uiteindelijk veranderen alle gedachten in ‘dingen’ of ‘energie’ en bedenk daarbij: alles wat jij aandacht geeft, groeit! Als je focust op negativiteit, zul je alleen negatieve dingen ervaren. Als je aandacht geeft aan positieve gedachten en de doelen die je hebt, zul je een manier vinden om deze te behalen. Je kent vast wel van die mensen, die alles voor de wind lijkt te gaan. En dan denk je misschien dat dat voor jou niet is weggelegd. Maar het kan anders!

En hoe? Dat ga je tijdens deze online 5-daagse ervaren! Op Facebook ga ik van 11 t/m 15 september kennis en ervaring delen en jou een opdracht geven in het kader van deze Wet van de Aantrekkingskracht. Het zijn hele praktische opdrachten waarin JIJ zelf aan de gang gaat. Met jouw doelen en een beweging richting de realisatie ervan.

Ik beloof je niet dat je na 5 dagen bergen met goud binnen hebt….. Of dat er wonderen zijn gebeurd…. Wel beloof ik je een positieve flow en waar die eindigt, dat is geheel aan jouw eigen gedachten! ❤️

Het ergste dat er kan gebeuren is dat je krijgt wat je wilt en wie wil dat nou niet? 😄

Volgen en deelnemen kan via deze link.